Връчиха почетна награда на кмета на Земен за Земенския манастир

22224
Връчиха почетна награда на кмета на Земен за  Земенския манастир

Председателят на Съюза на архитектите арх. Георги Бакалов връчи Специалната награда за опазване на архитектурни резервати на кмета на Земен -г-н Димитър Сотиров. Призът за опазването и възстановяването на комплекса в уникалния Земенски манастир бе част от церемонията за Луксозно строителство VIP Property Awards 2014, състояла се снощи в хотел Кемпински. Община Земен и фирма ИСГ Аспекти имат заслугата за наградата като инвеститори в комплекса.  Глас за наградата даде и председателят на Стопанската камара на Македония г-н Бранко Азески.

В строителните Оскари за първи път се включиха и Балканските страни, като представители на Македония и Гърция баха сред наградените в конкурса. Той се организира за четвърта поредна година от агенция ВИП Комюникейшън.

Удължава се срокът за кандидатстване за Forbes Business Awards 2014

Forbes България удължава срока за кандидатстване в Бизнес наградите за 2014 година. Поради големия интерес от страна на участниците, ка...

"Чуждите инвеститори в България високо оценяват бързанита в развитието на българското общество, което през последните години  показва все повече предпочитания към новото и луксозното строителство на обществени, бизнес и жилищни сгради", подчерта в словото си пред гостите чуждестранният представител в журито - г-н Мансур Акбари, директор на IEC (организация за международна икономика&култура).

 След връчването на наградите голямата българска певица Поли Паскова вдигна призьорите на празнично хоро, а кметът на Земен лично поведе традиционния български танц, заедно със съорганизатора на конкурса Патриция Кирилова. Гостите аплодираха и детската школа на „New eX Dance”, носител на призови места от международни фестивали. С класически инструментал в програмата се включи бившият кмет и настоящ музикант Стойко Дуков, както и звездата от "България търси талант" Бриана Панталеева. Водещ на вечерта бе съорганизаторът на конкурса Нина Никол. Специални гости на събитието бяха парламентарният съветник полк. Красимир Занев, председателят на Търговско-промишлената палата Георги Чернев, гости от Гърция, Македония и Русия, бизнесмени и журналисти. За да получат своите награди сред гостите бяха лидерите в луксозното строителство и дизайн Весела Барбукова (Аспекти), инж.Емил Терзиев (Арт Е Строй), Теодора Тренева (Старосел Инвест), Цвете Борисова (Металтрейд Инженеринг), Йоаким Каламарис (Гърция), Мисис България Йордана Димитрова (Манов и синове)  и много други. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com